Näin onnistui Oviku Neron lanseeraus – Katso koko tilaisuus!


21.11.2018 11:11

Neron lanseeraus tapahtui marraskuisessa Helsingissä, jossain soi vuodenaikaan sopivasti haikea haitari. Siinä se nyt sitten oli, fyysinen todiste siitä että pitkä työ oli saatu jonkinlaiseen päätökseen. Elisa Kulman ikkunoissa loistivat (ja loistavat yhä) Oviku Neron mainokset ohikulkijoiden ihailtavana.

Sisällä oli älylukon lanseeraustilaisuus juuri alkamassa.

Elisa Kulma

Kulma oli äärimmäisen tyylikäs paikka lanseerata markkinoille uusi älylukko. Siellä on järjestetty monenmoista tapahtumaa ja tilaisuutta, esimerkiksi taannoin tilassa pelattiin Suomi-Ruotsi välinen eläkeläisten esports turnaus! Paikka sopi erinomaisesti myös Neron lanseeraamiseen. Samalla juhlistettiin Ovikun ja Elisan alkanutta yhteistyötä.

Paikalla olivat kaksi suurinta Ovikun taustavaikuttajaa, yrityksen toimitusjohtaja Tomi Ek ja tuotekehityksestä vastaava Aki Marttila. Molemmista tyypeistä paistoi innostus, nyt oltiin saamassa ulos jotain sellaista minkä parissa oltiin työskennelty pitkään ja hartaasti.

Tomi ja Aki

Elisa Kulmaan saapui toimittajia ja muita aiheesta kiinnostuneita. Aamupalan jälkeen päästiin itse asiaan, eli Neron esittelyyn. Kuvasimme koko tapahtuman ja voit itse katsoa noin tunnin kestäneen tilaisuuden alla näkyvältä videolta:

Neron lanseeraustilaisuus käynnissä Elisa Kulmassa 😍

Posted by Oviku Ltd on Tuesday, November 13, 2018

 

Paikalla oli puhumassa lisäksi Elisan joukoista markkinointipäällikkö Matti Vähäkuopus. Hän kertoi omassa puheenvuorossaan kuinka Elisa hakee alati uusia ratkaisuja helpottamaan asiakkaidensa arkea. ”Mikä sen arkea helpottavampi asia kuin perinteisen lukon uudistaminen ja tuomalla siihen helppokäyttöisyyttä.”

Mikäli tiesi käy läpi Helsingin keskustan, kannattaa käydä piipahtamassa Elisa Kulmassa. Siellä pääset katsomaan ja kokeilemaan laitetta itse!