On ilo ja kunnia päästä mukaan Oviku-tiimiin. Minkä mahtavan keksinnön he ovatkaan tehneet! Hybridilukko mitä voi hallinnoida omalla älypuhelimellasi! Tämä jos jokin on nykypäivää ja täysin Suomalaista suunnittelua.

Pääsin heti alkuun testaamaan Oviku Neroa niinkin kaukaa kuin New Yorkista, suoraan Times Sguarelta.  Ovikun  applikaation olin ladannut valmiiksi Suomessa ja jenkeissä puhelimessani toimi mobiilinetti.  Applikaation ladattuani minut yhdistettiin yhdeksi Neron pääkäyttäjäksi. Tämä mahdollisti minulle sen, että pystyin helposti jakamaan aikarajoitteisen avaimen suoraan New Yorkista kotioveen.  Tämä tuntui uskomattomalta. Valtameren toiselta puolelta pystyt nykyään jakamaan oman oven avaimia! Mitä ihmettä, mutta totta!

Halutessasi myös vanhat avaimesi toimivat kuitenkin täysin normaalisti, sillä vanha lukkosi säilyy, kun Nero yhdistetään vanhaan olemassa olevaan lukkoon.  Oviku Neron ansiosta pystyt puhelimesta seuraamaan kuka ovesi lukkoa käyttää.  Saat tietoosi milloin perheesi saapuu kotiin tai kun ystäväsi ovat tulleet kylään. Voit myös jakaa esimerkiksi remontti- tai postimiehelle aikarajoitteisen pääsyn kotiisi sekä kestoavaimet perheelle ja ystäville. Voit myös poistaa jakamiasi avaimia milloin vain ja päättää näin, kenellä on oikeus päästä kotiisi.

Miten helppoa on nyt lähteä kotoa, koska ei tarvitse huolehtia avaimista, kun kännykkä on mukana kuitenkin! Uskomatonta kuinka vanhasta ovesta pystyy tekemään älyoven näin helposti. Nero on asekel kohti älykotia.

Nero pystyy lukitsemaan ja aukaisemaan ovesi omalla älylaitteellasi!

Jääthän kuulolle, miten minun ja Neron matka jatkuu seuraavaksi.

Terveisin

Ovikun Laura