Alkuperäisen rakentaja.fi artikkelin näet täältä

On paljon tilanteita, jolloin avaimia pitäisi jakaa monelle henkilölle. Perheeseen kuuluu useampi henkilö ja jokaiselle pitäisi teettää oma avain ja tarvittaessa vielä vara-avain. Niinpä! Vara-avaimiakin pitäisi olla muutama kappale kaapissa kaiken varalta. Rahaa laitetaan kiinni avaimiin, joita ei ehkä koskaan tarvita, mutta varalla pitää olla.

Teknologia kehittyy kuitenkin huimaa vauhtia ja nyt ollaankin jo siinä pisteessä, että tekoäly kuuluu jokaisen ihmisen normaaliin arkeen. Teknologiaa on kaikkialla, mieti hetki mitä kaikkea teknologiaa omistat ja miten saat niitä yhdisteltyä päivittäisissä toimissasi.


Koulut alkoivat, opiskellaanko yhdessä?


Nykypäivänä suurimmalla osalla lapsista on oma älypuhelin käytössään jo, kun aloittavat koulun. Nykyteknologia on tuonut helpotuksen myös asumisen puolelle ja suuri edistysaskel onkin saavutettu kehittämällä älylukot oviin. Suomessa suunniteltu ja valmistettu Oviku Nero-niminen älylukko (hybridilukko) tekee vanhasta lukosta älykkään. Nero asennetaan jo vanhaan olemassa olevaan lukitusjärjestelmään.

Koulut alkoivat ja pian ovat myös korkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijat vauhdissa. Mikä olisi hienompaa kun kaveri on tulossa luoksesi ja voit vain lähettää hänelle avainkoodin oveasi varten vain puhelinsovelluksen avulla?

Oviku helpottaa lapsiperheiden arkea

Esimerkiksi monissa perheissä saattaa sattua tilanne, että lapsi on tulossa kotiin jonkun kyydillä ja muu perhe ei olekaan silloin vielä kotona. Vara-avain on hukassa ja lapsen oma avain jäi kotiin. Lapsi pääsee kuitenkin sisälle, kun on Oviku Nero käytössä ja hänelle on ladattu sovellukseen kestoavain käyttöönsä.

Ja jos avaimia on unohdeltu jo kyllästymiseen asti, niin mikä sen hienompaa kuin käyttää puhelinsovellusta oven aukaisuun? Lapsikin on innoissaan uudesta teknologiasta ja saavutuksestaan, kun ovi aukeaa vain Oviku-nappia painamalla omasta puhelinsovelluksesta.

Kätevää, eikö totta?

Miksi siis kannattaa hankkia Oviku Nero?
​​​​​​​Noh, ensinnäkin…

  • Oviku Neron toiminta perustuu siihen, että se toimii yhdessä nykyisen lukkosi kanssa. Voit siis edelleen säilyttää nykyiset avaimesi ja nykyisen lukkosi, ne toimivat edelleen. Nero on helppo asentaa oven ja vääntönupin väliin ja viimeistelet lukon asennuksen lataamalla sovelluskaupasta puhelimeesi Oviku-sovelluksen. Sovelluksen avulla saat Neron avaamaan oven puolestasi. Paketin mukana tulevat ohjeet ovat selkeät ja helppolukuiset. Ohjeistuksesta on tehty myös video
  • Et tarvitse avaimia – älypuhelimesi toimii avaimena, sinulle ja monelle muulle (kenelle kerta- tai kestoavaimen jaat). Molempia avaimia voi lisätä ja poistaa rajattomasti, milloin tahansa. Oviku Nero soveltuu käytettäväksi missä vain, omakotitaloissa, varastoissa, vuokra-asunnoissa, rivitaloissa, mökeillä tai kerrostaloissa. Asennuksesta ei jää jälkiä ja älylukko on helppo ottaa mukaan esimerkiksi kun muuttaa. 
  • Oviku-sovelluksen käyttö on helppoa ja tiedät reaaliaikaisesti kuka oveasi käyttää. Sovelluksen avulla voit hallinnoida kenen tahansa pääsyä kotiisi ja saat reaaliaikaisesti ilmoituksia siitä kuka älylukkoasi käyttää ja milloin. Lokitiedot löytyvät puhelimestasi. Laitteen tietoturvasuojaus on huippuluokkaa. Se on testattu, ja Oviku käyttää yksityisyyden turvaamiseen kansainvälisesti hyväksyttyjä huipputason salausjärjestelmiä (AES128 + avainlukugenerointi), joten voit luottaa siihen, että ovesi lukitus on hyvissä käsissä.
  • Ulkoasultaan Oviku Nero älylukko on näppärän kokoinen, tyylikäs suomalaista designia oleva laite.

Mitä vielä mietit?

Jäikö jokin askarruttamaan? Kiinnostuitko tuotteesta?

Oviku Nero:a ohjaavaa käyttösovellusta (Oviku) kehitetään jatkuvasti. Kehitystyötä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja laitetestaajien kanssa, jotta sovelluksen käyttökokemus olisi paras mahdollinen. Oviku-sovellus on saatavilla IOS- ja Android-laitteille. Tulevaisuudessa Oviku tulee tarjoamaan myös itse lukkoon kokonaan uusia ominaisuuksia, jotka ovat päivitettävissä jo ostettuihin Oviku Nero-lukkoihin Oviku applikaation kautta.

Oviku-sovelluksen viimeisin päivitys on tehty 24.07.2019 (Android / iOS). Päivityksen myötä lukon yhteysnopeus on parantunut merkittävästi ja sovellus osaa kertoa, mikäli lukko on varattu tai toisen käyttäjän käytössä.

Oviku Nero tuo turvallisuuden tunnetta kotona ja etänä. Turvaa sinäkin ovesi sekä kaikki sen takana ja vaihda älylukkoon!