Ovikun tarina

Avainsanat

Oma koti kullan kallis. Siksi haluamme varmistaa, että turvallisuus ja yksityisyys kuuluvat jokaiseen kotiin, nyt ja tulevaisuudessa. Valmistamme luotettavia, turvallisia ja tyylikkäitä patentoituja innovaatioita, jotka luovat uusia standardeja turvalliseen kotiin— jos se ei ole patentoitavissa, se ei ole innovaatio. Suunnittelemme tuotteemme sekä tämän päivän koteja että erityisesti tulevaisuuden älykoteja ajatellen.

Innovaatioita telkien takaa

Oviku Oy syntyi Suomessa vuonna 2012 kahden turvallisuusalan ammattilaisen perustamana. Ennen Ovikua toinen perustajista oli vastuussa suuren suomalaisen vankilan turvallisuusjärjestelyistä 31 vuotta, toinen työskenteli seitsemän vuotta vanginvartijana. Syntyessään Ovikun takana oli siis yhteensä 38 vuotta huipputason ammattitaitoa ja sisäpiirin tietoa, joiden pohjalta innovaatioita kotien turvallisuuden parantamiseksi alettiin intohimoisesti kehittää globaaleille markkinoille.

Arvo innovaatioiden takana

Turvallisuus ei ole meille pelkää teknologiaa. Se on tunne. Ja asiakkaidemme turvallisuuden tunne on ohjaava arvo innovaatioidemme takana. Haluamme varmistaa, että kaikki sinulle tärkeä pysyy turvassa. Nyt ja tulevaisuudessa.

Menu icon
Order now
Alasivun taustakuva

Oviku Smart Lock

Ainoa tiirikointisuojattu älylukko.
Älykästä turvaa kotiin. Jos kodin turvallisuudesta huolehtiminen on sinustakin fiksua, niin Oviku Smart Lock on kaikkein älykkäin valinta. Patentoitu tiirikointisuojauksemme turvaa olemassa olevan ulko-oven lukkosi tiirikointia ja varastettuja tai kopioituja avaimia vastaan. Silloinkin kun et ole kotona. Älypuhelimesi toimii avaimena, jolla voit helposti hallinnoida ovesi lukitustasoja ja pääsyä kotiisi missä ikinä oletkin. Tulossa 2018.


Tai lataa pdf täältä
Patentoitu tiirikointisuojaus
Ensimmäinen ja ainutlaatuinen.

Oviku Smart Lockin tehokkuus perustuu patentoituun innovaatioomme eli turvalukitusmekanismiin, joka määrittelee uudelleen kodin turvallisuuden standardeja.
Oviku Smart Lockin Secured-lukitustasolla ainutlaatuinen ulko-oven lukon tiirikointisuoja on aktivoitu eikä lukkosylinteri käänny lainkaan. Sisään ei pääse edes varastetulla alkuperäisellä avaimella.

Avain puhelimessasi
Hallinnoi kulkua missä oletkin

Älypuhelimesi toimii avaimena, jolla Oviku Smart Lockin lukitustasoja voidaan vaihtaa etänä. Voit kätevästi hallinnoida milloin, kuinka kauan ja kenellä on pääsy kotiisi. Älyavaimen jakaminen on yhtä helppoa kuin tekstiviestin lähettäminen.

Turvallisesti ja helposti myös ulos
Turvallisuus suunnittelun perustana

Kiireessä ja hätätapauksessa, kuten tulipalon sattuessa, huoneesta poistumisen on oltava nopeaa ja turvallista. Koska Oviku Smart lock korvaa erilliset varmuuslukot ja -ketjut, huoneen lukituksen ja oven avaaminen käy helposti vain Oviku Smart Lockin lukituskiekkoa kääntämällä. Lukituskiekon ulkoreunan pinnoitteesta saa varman otteen märälläkin kädellä ja helppokäyttöisyys on suunniteltu myös lapsia ja vanhuksia ajatellen: lukituskiekon kääntämiseen ei tarvita voimaa. Valittu lukitustaso näkyy selkeästi pimeässä ja sen tunnistaa myös lukituskiekon päällä olevista kohoumista.

Helppo jälkiasennus
Vain ruuvari ja vartti

Oviku Smart lockin asennus sujuu näppärästi ilman ammattilaisapua. Oviku Smart lock asennetaan ulko-oven sisäpuolelle lukon vääntimen paikalle. Itse lukkoa ei tarvitse vaihtaa. Ulko-ovi näyttää ulospäin samalta kuin ennenkin ja avaimesi toimivat kuten aiemminkin. Tarvitset vain ruuvimeisselin ja kotisi on suojattu tiirikointia sekä varastettuja ja kopioituja avaimia vastaan.

Suomalainen design
Näyttää ja tuntuu hyvältä

Turvallisuuden lisäksi muita suunnittelumme avainelementtejä ovat helppokäyttöisyys ja pohjoismainen tyylikkyys. Tuotteemme sulautuvat jokaiseen kotiin ja sopivat jokaiseen käteen. 

TILAA NYT!

3 lukitustasoa

Oviku Smart Lockin lukitustasot määrittelevät kuinka suojattu ulko-oven lukkosi on.
Lukitustasoja voi vaihtaa älypuhelimella oven ulkopuolelta ja käsin sisäpuolelta.
slider prew arrow slider next arrow
 • 1.

  Open

  Ovi ei ole lukossa ja se voidaan avata ulkopuolelta ilman avainta

 • 2.

  Locked

  Ovi on lukossa ja se voidaan avata ulkopuolelta älypuhelimella, alkuperäisellä avaimella tai avainkortilla.

 • 3.

  Secured

  Tiirikointisuojaus on aktivoitu eikä ovea voi avata ulkopuolelta edes alkuperäisellä avaimella. Oven voi avata ulkopuolelta vain älypuhelimella tai avainkortilla. Oven sisäpuolella Secured-lukitustason saa aina auki käsin.

slider prew arrow Pyyhkäise kuvaa slider next arrow