Ovikun tarina

Avainsanat

Oma koti kullan kallis. Siksi haluamme varmistaa, että turvallisuus ja yksityisyys kuuluvat jokaiseen kotiin, nyt ja tulevaisuudessa. Valmistamme luotettavia, turvallisia ja tyylikkäitä patentoituja innovaatioita, jotka luovat uusia standardeja turvalliseen kotiin— jos se ei ole patentoitavissa, se ei ole innovaatio. Suunnittelemme tuotteemme sekä tämän päivän koteja että erityisesti tulevaisuuden älykoteja ajatellen.

Innovaatioita telkien takaa

Oviku Oy syntyi Suomessa vuonna 2012 kahden turvallisuusalan ammattilaisen perustamana. Ennen Ovikua toinen perustajista oli vastuussa suuren suomalaisen vankilan turvallisuusjärjestelyistä 31 vuotta, toinen työskenteli seitsemän vuotta vanginvartijana. Syntyessään Ovikun takana oli siis yhteensä 38 vuotta huipputason ammattitaitoa ja sisäpiirin tietoa, joiden pohjalta innovaatioita kotien turvallisuuden parantamiseksi alettiin intohimoisesti kehittää globaaleille markkinoille.

Arvo innovaatioiden takana

Turvallisuus ei ole meille pelkää teknologiaa. Se on tunne. Ja asiakkaidemme turvallisuuden tunne on ohjaava arvo innovaatioidemme takana. Haluamme varmistaa, että kaikki sinulle tärkeä pysyy turvassa. Nyt ja tulevaisuudessa.

Menu icon
Order now
Alasivun taustakuva

Oviku Deadbolt

Ensimmäinen tiirikointisuojattu Deadbolt -lukko.
Turvaa kotisi ja unesi. Kotona haluamme tuntea olevamme turvassa. Varsinkin nukkuessamme. Turvallisemmat ja paremmat yöunet voit varmistaa nyt yhdellä lukituskiekon käännöksellä. Patentoitu tiirikointisuojauksemme varmistaa, ettei nykyistä ulko-oven lukkoasi voida avata tiirikoimalla eikä varastetulla tai kopioidulla avaimella. Oviku Deadbolt valvoo, ettei kukaan pääse hiljaa etuovesta sisään sinun nukkuessasi. Yhteensopiva Pohjois-Amerikan yleisimpien lukkotyyppien kanssa. Tulossa 2018.

Oviku video placeholder
Tai lataa pdf täältä
Patentoitu tiirikointisuojaus
Ensimmäinen ja ainutlaatuinen

Oviku Deadboltin tehokkuus perustuu patentoituun innovaatioomme eli turvalukitusmekanismiin, joka määrittelee uudelleen kodin turvallisuuden standardeja.
Oviku Deadboltin Secured-lukitustasolla ainutlaatuinen ulko-oven lukon tiirikointisuoja on aktivoitu eikä lukkosylinteri käänny lainkaan. Sisään ei pääse edes varastetulla alkuperäisellä avaimella.

Turvallisesti ja helposti myös ulos
Turvallisuus suunnittelun perustana

Kiireessä ja hätätapauksessa, kuten tulipalon sattuessa, huoneesta poistumisen on oltava nopeaa ja turvallista. Koska Oviku Deadbolt korvaa erilliset varmuuslukot ja -ketjut, huoneen lukituksen ja oven avaaminen käy helposti vain Oviku Deadboltin lukituskiekkoa kääntämällä. Lukituskiekon ulkoreunan pinnoitteesta saa varman otteen märälläkin kädellä ja helppokäyttöisyys on suunniteltu myös lapsia ja vanhuksia ajatellen: lukituskiekon kääntämiseen ei tarvita voimaa. Valittu lukitustaso näkyy selkeästi pimeässä ja sen tunnistaa myös lukituskiekon päällä olevista kohoumista.

Suomalainen design
Näyttää ja tuntuu hyvältä

Turvallisuuden lisäksi muita suunnittelumme avainelementtejä ovat helppokäyttöisyys ja pohjoismainen tyylikkyys. Tuotteemme sulautuvat jokaiseen kotiin ja sopivat jokaiseen käteen. 

Helppo jälkiasennus
Vain ruuvari ja vartti

Oviku Deadboltin asennus sujuu näppärästi ilman ammattilaisapua. Oviku Deadbolt asennetaan ulko-oven sisäpuolelle lukon vääntimen paikalle. Itse lukkoa ei tarvitse vaihtaa. Ulko-ovi näyttää ulospäin samalta kuin ennenkin ja avaimesi toimivat kuten aiemminkin. Tarvitset vain ruuvimeisselin ja kotisi on suojattu tiirikointia sekä varastettuja ja kopioituja avaimia vastaan.

TILAA NYT!

3 lukitustasoa

Oviku Deadboltin lukitustasot määrittelevät kuinka suojattu ulko-oven lukkosi on.
Lukitustasoja voi vaihtaa etänä älypuhelimella oven ulkopuolelta.
slider prew arrow slider next arrow
 • 1.

  Open

  Ovi ei ole lukossa ja se voidaan avata ulkopuolelta ilman avainta

 • 2.

  Locked

  Ovi on lukossa ja se voidaan avata ulkopuolelta alkuperäisellä avaimella

 • 3.

  Secured

  Tiirikointisuojaus on aktivoitu eikä ovea voi avata ulkopuolelta edes alkuperäisellä avaimella.

slider prew arrow Pyyhkäise kuvaa slider next arrow