OVIKU Secure Lock

99.00

Intro

Ainoa tiirikointisuoja lukollesi.

OVIKU Secure Lock turvaa kotisi ja unesi. Sen patentoitu tiirikointisuojaus varmistaa, että ulko-oven lukkoa ei voi avata tiirikoimalla eikä varastetulla tai kopioidulla avaimella. OVIKU Secure Lock takaa, ettei kukaan pääse huomaamatta sisään esimerkiksi yöllä, kun nukut. Tiirikointisuoja on helppo asentaa oven nykyisen vääntönupin tilalle, ja se on yhteensopiva yleisimpien lukkotyyppien kanssa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Varmista turvallisemmat ja paremmat yöunet yhdellä lukituskiekon käännöksellä.

Määrä
SKU: 111E024 Category:

Ainoa tiirikointisuoja lukollesi.

OVIKU Secure Lock turvaa kotisi ja unesi – varmista turvallisemmat ja paremmat yöunet helposti yhdellä lukituskiekon käännöksellä. OVIKU Secure Lock takaa, että nykyistä ulko-oven lukkoasi ei voi avata tiirikoimalla eikä varastetulla tai kopioidulla avaimella.

Patentoitu tiirikointisuojaus

Ensimmäinen ja ainutlaatuinen. OVIKU Secure Lockin tehokkuus perustuu patentoituun innovaatioomme eli turvalukitusmekanismiin, joka määrittelee uudelleen kodin turvallisuuden standardeja.

OVIKU Secure Locking Secured -lukitustaso aktivoi ulko-oven lukon tiirikointisuojan, jolloin lukkosylinteri ei käänny lainkaan. Sisään ei pääse edes varastetulla alkuperäisellä avaimella.

Turvallisesti ja helposti myös ulos

OVIKU Secure Lockin suunnittelun perustana on turvallisuus.

On tärkeää, ettei kukaan pääse kotiisi huomaamatta. Yhtä tärkeää on, että pääset kodistasi ulos nopeasti ja turvallisesti kiireessä ja hätätapauksessa, kuten tulipalon sattuessa. Koska OVIKU Secure Lock korvaa erilliset varmuuslukot ja -ketjut, huoneen lukitus ja oven avaaminen käyvät nopeasti vain OVIKU Secure Lockin lukituskiekkoa kääntämällä. Lukituskiekko on suunniteltu niin, että siitä saa varman otteen märälläkin kädellä. Lukituskiekon kääntäminen ei vaadi voimaa, vaan OVIKU Secure Lock on suunniteltu myös lapsia ja vanhuksia ajatellen. Valittu lukitustaso näkyy selvästi pimeässä, ja sen tunnistaa myös lukituskiekon päällä olevista kohoumista.

Suomalainen design

Näyttää ja tuntuu hyvältä. Turvallisuuden lisäksi muita suunnittelumme avainelementtejä ovat helppokäyttöisyys ja pohjoismainen tyylikkyys. Tuotteemme sulautuvat jokaiseen kotiin ja sopivat jokaiseen käteen.

Helppo jälkiasennus

Tarvitaan vain ruuvari ja vartti! OVIKU Secure Lockin asennus sujuu näppärästi ilman ammattilaista. OVIKU Secure Lock asennetaan ulko-oven sisäpuolelle lukon vääntimen paikalle. Itse lukkoa ei tarvitse vaihtaa. Ulko-ovi näyttää ulospäin samalta kuin ennenkin, ja avaimesi toimivat kuten aiemminkin. Tarvitset vain ruuvimeisselin, ja kotisi on suojattu tiirikointia sekä varastettuja ja kopioituja avaimia vastaan.