OVIKU Lukittava Ovenpainike

59.00

Intro

Kodeissamme on ovia, joiden toisinaan toivoisimme pysyvän kiinni.

Uteliaat lapset osaavat mennä sinne minne ei aina pitäisi eivätkä nokkelat lemmikit anna väliovien rajoittaa elämäänsä. Remontin aikana kotona käy ventovieraita eikä makuuhuone ole välttämättä tarkoitettu juhlavieraille. Patentoitu suomalainen OVIKU Lukittava ovenpainike on kätevä ja tyylikäs tapa rajoittaa pääsyä kodin eri huoneisiin. Yhteensopiva Pohjoismaiden ja Baltian maiden yleisimpien sisäovien lukkorunkojen kanssa.

Määrä
SKU: 009U199 Category:

Avoimien ovien päivät ovat ohi

Kodissa ja muissakin tiloissa on usein huoneita, jonne kaikkien ei pidä päästä – esimerkiksi lasten, vieraiden tai lemmikkien. Patentoitu suomalainen OVIKU Lukittava ovenpainike on kätevä ja tyylikäs tapa rajoittaa pääsyä eri huoneisiin. Se on myös yhteensopiva Pohjoismaiden ja Baltian maiden yleisimpien sisäovien lukkorunkojen kanssa.

Paljon käyttökohteita ja -tilanteita

OVIKU Lukittava ovenpainike tuo yksityisyyttä sinne, missä sitä tarvitaan. Esimerkiksi Airbnb-kodeissa sekä vieraiden että oman yksityisyyden turvaaminen on avainasia. Myös toimistoympäristössä on lukottomia ovia, jotka saa nyt helposti pysymään kiinni ilman lukkoseppää.

OVIKU Lukittava ovenpainike sopii myös kevyisiin ulko-oviin esimerkiksi mökillä ja piharakennuksissa.

Ovet säppiin helposti ja turvallisesti

Klikkaamalla lukkoon. OVIKU Lukittava ovenpainike lukitaan painamalla painikkeen rakenteeseen huomaamattomasti upotettua liipaisinta. Painike vapautuu ja muuttuu toimimattomaksi. Vapaana pyörivä painike toimii lapsilukkona jo itsessään ja estää myös lemmikkiä avaamasta ovea hyppäämällä. OVIKU Lukittava ovenpainike voidaan myös varmistaa riippulukolla. OVIKU Lukittava ovenpainike toimii aina normaalisti lukitun huoneen sisäpuolella. Lukkojen taakse ei voi jäädä, sillä lukitusta huoneesta pääsee aina turvallisesti ulos.

Suomalainen design

Mukava käyttää ja katsella. OVIKU Lukittava ovenpainike on tyylikästä suomalaista designia ja valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Tukeva ja miellyttävästi käteen sopiva ovenpainike sulautuu kauniisti moderniin kotiin. Painike on saatavana myös ilman lukitusominaisuutta.

Helppo asentaa

Tarvitaan vain ruuvari ja vartti! OVIKU Lukittava ovenpainike on yhteensopiva yleisimpien väliovien lukkorunkojen kanssa. Asennus vanhan painikkeen tilalle onnistuu kätevästi ilman ammattilaista.Tarvitset vain ruuvimeisselin – ja avoimien ovien päivät ovat ohi.