​Oviku Smart Lock

​OVIKU älylukko - ​varaa omasi!

​Älylukon toimitus alkaa ​Heinäkuussa

Miksi valita Oviku Smart Lock?

Älykästä turvaa kotiin. Jos kodin turvallisuudesta huolehtiminen on sinustakin fiksua, niin Oviku Smart Lock on kaikkein älykkäin valinta. Älypuhelimesi toimii avaimena, jolla voit helposti hallinnoida ovesi lukitustasoja ja pääsyä kotiisi missä ikinä oletkin.

Oviku Smart Lock turvaa kotona ja etänä.


Skandinavian markkinoille. Tulossa kesällä 2018.

  • Älyavain puhelimessasi
  • ​Helppo älyavaimen jakaminen
  • ​Lokitiedot
  • ​Nopea, helppo ja turvallinen poistuminen
  • ​Helppo jälkiasennus
  • ​Tyylikäs suomalainen design

1

​Avain puhelimessasi

​Hallinnoi kulkua missä oletkin

​Älypuhelimesi toimii avaimena, jolla Oviku Smart Lockin lukitustasoja voidaan vaihtaa. Voit kätevästi hallinnoida milloin, kuinka kauan ja kenellä on pääsy kotiisi. Älyavaimen jakaminen on yhtä helppoa kuin tekstiviestin lähettäminen. Voit myös tarkastella lokitiedoista miten ja kuka lukkoa on käyttänyt.

2

​Helppo jälkiasennus

​Vain ruuvari ja vartti

​Oviku Smart lockin asennus sujuu näppärästi ilman ammattilaisapua. Oviku Smart lock asennetaan ulko-oven sisäpuolelle lukon vääntimen paikalle. Itse lukkoa ei tarvitse vaihtaa. Ulko-ovi näyttää ulospäin samalta kuin ennenkin ja avaimesi toimivat kuten aiemminkin. Tarvitset vain ruuvimeisselin ja olemassa oleva lukkosi on muutettu älykkääksi.

3

​Suomalainen design

​Näyttää ja tuntuu hyvältä

​Turvallisuuden lisäksi muita suunnittelumme avainelementtejä ovat helppokäyttöisyys ja pohjoismainen tyylikkyys. Tuotteemme sulautuvat jokaiseen kotiin ja sopivat jokaiseen käteen.

​Varaa omasi nyt!

​Ennakkotilaajan hinta 249€

Pidämme sinut ajantasalla Smart Lockin toimituksesta sähköpostitse.