Oviku ja yhteistyökumppanit


Ovikun perustivat Suomessa vuonna 2012 kaksi korkean turvallisuustason ympäristössä pitkään työskennellyttä henkilöä. Toinen perustajista oli ollut 31 vuotta vastuussa erään vankilan turvallisuudesta, toinen taas oli toiminut vanginvartijana 7 vuotta.


Usean vuoden kokemus turvallisuusalalla ja työn edellyttämät kohtaamiset lain väärällä puolella kulkijoiden kanssa nostivat selkeän huolen esiin: Suomi ei olekkaan niin turvallinen paikka kotiin murtautumisten osalta, kuin olettaa saattaa. Eikä viimeaikaisten uutisten perusteella olla menty ainakaan parempaan suuntaan. 

Oviku on hyödyntänyt perustajiensa laajaa turvallisuusalan tietämystä suunnitellessaan ja toteuttaessaan lukkoratkaisuja suomalaisiin koteihin. Lukot on patentoitu ja ne on suunniteltu sekä valmistettu Suomessa.

Ovikun tehtävänä on tarjota kotimaisia tuotteita, jotka lisäävät arjen turvallisuutta ja tarjoavat mielenrauhaa, kuitenkin säilyttäen käyttömukavuuden. Emme halua, että joudut näkemään vaivaa kodissa liikkuessasi, mutta haluamme, että sinä ja läheisesi pysytte turvassa.

Tällä hetkellä Oviku työllistää useita Suomalaisia tuotannon, suunnittelun ja hallinnon työntekijöitä. Tarkoituksenamme on kasvaa kansainväliseksi toimijaksi ja johtavaksi turvallisuutta lisäävien tuotteiden ja palveluiden tarjoajaksi.


Me haluamme SUOJELLA SITÄ, MIKÄ SINULLE ON TÄRKEINTÄ

 

Oviku Neron jälleenmyyjät

 

 Oviku Nero on valtakunnallisesti saatavilla yhteistyökumppaneiltamme. Voit tutustua Oviku Neroon jälleenmyyjien myyntikanavissa klikkaamalla yllä olevia logoja.