Oviku Oy sai alkunsa kahden suomalaisen turvallisuusalan ammattilaisen halusta ratkaista eräs monia ihmisiä koskettava asia. Halusimme löytää siihen ratkaisun, joka helpottaisi arkea ja toisi siihen lisää tyyliä ja turvallisuutta. Tuo arkinen asia liittyi oviin.

Kuten tiedämme, kaikkialla on ovia, lukkoja ja avaimia – ja melko usein myös niihin liittyviä ongelmia. Lapsi soittaa pihalta, ettei hänellä ole avainta – tai kollega toimistolta. Ulko-oven turvalukitusjärjestelmä on niin hankala, ettei sitä tule käytettyä. Kun tulet kotiin, koirasi on avannut makuuhuoneen välioven ja nukkuu sängyssä, vaikkei se saisi olla koko makuuhuoneessa. Tai lapsi ei olekaan kotona, vaikka on sanonut olevansa. Kaikkea tätä helpottamaan kehitimme OVIKU-tuoteperheen. Sillä hoidat oven avaamisen älypuhelimellasi. Samalla puhelimella jaat OVIKU-avaimen sille, joka on unohtanut avaimensa. OVIKU-loki kertoo, onko lapsi saapunut kotiin. Turvalukkomme on helppo tapa nostaa ulko-oven turvallisuustasoa hetkessä, ja lukittava ovenpainikkeemme takaa yöunet ilman koirankarvoja.

Fiksua ja tyylikästä kotimaista suunnittelua

Lähdimme kehittelemään OVIKU-tuotteita ennen kaikkea helppous, käytännöllisyys ja turvallisuus edellä. Halusimme luoda helppokäyttöisiä tuotteita, joista on aidosti hyötyä ja hieman iloakin. Helppous on meille myös sitä, että tuotteemme ovat yhteensopivia yleisimpien lukkorunkojen kanssa niin Suomessa kuin laajalti myös kansainvälisesti. Meistä onnistunut tuote ei ole vain hyödyllinen vaan myös tyylikäs. Kaikki OVIKU-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Suunnittelijoitamme inspiroivat suomalainen design ja pohjoismainen tyyli. Hyvä tuote on kaunis ja ajaton, monenlaiseen kotiin ja ympäristöön sopiva.

Tuhansissa kodeissa ja monilla työpaikoilla

Oviku Oy perustettiin vuonna 2013. Huomasimme heti, että OVIKU-tuotteille on tilausta. Olemme saaneet tueksemme omistajaryhmän, joka edustaa pitkää ja monipuolista kokemusta eri teollisuudenaloilta, kuten rakennusteollisuudesta. Kansainvälisesti patentoituun teknologiaan perustuvat tuotteemme ovat herättäneet kiinnostusta myös ulkomailla. Tänään OVIKU-tuotteita käytetään päivittäin tuhansissa suomalaisissa kodeissa ja myös lukuisissa yrityksissä.

Tilaa verkkokaupastamme turvallisin mielin

Nopea kuljetus verkkokaupastamme

Turvallinen maksaminen

Nopea ja ilmainen asiakaspalvelu